Business Beyond Borders – 3B

bbb_logo

Vår region står inför oanade möjligheter då Åre och Östersund stoltserar med varsitt VM vintern 2019. Tillsammans arrangerar vi även Ski Tour 2020 för längdeliten – en tävling i etapper mellan Östersund och Trondheim. Dessutom söker Trondheim om värdskapet att få arrangera skid-VM 2023.
Hur påverkar den globala uppmärksamheten era möjligheter till tillväxt?

Business Beyond Borders är en unik nätverksträff över gränserna som ger dig möjligheten att knyta nya affärsrelationer i Mittskandinavien, flerfaldiga ditt nätverk och öka affärsnyttan genom att dela med dig av dina kontakter.

Samverkan och att investera i varandra ökar möjligheterna till ditt företags och regionens tillväxt och utveckling!

Sista anmälningsdag 17 november. 

Program

Plats: Nationalarenan för Svenskt skidskytte
Tidpunkt: Onsdag 29 november 2017 kl 11-15.30

11.00 Business Beyond Borders – the inspiration!
Dagens moderator Anna Rex, Handelskammaren Mittsverige hälsar
välkommen!

Annika Winsth, Nordea11.05-11:30 Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea Sverige och har lång erfarenhet inom finanssektorn. Annika deltar aktivt i den ekonomiskpolitiska debatten och sitter i Lunds Universitets styrelse. Hon är en flitig anlitad krönikör och talare och kan på ett pedagogiskt sätt förklara komplex ekonomi.

 

Ulrika Andersson och renen Rudolf11:30 Ulrika Andreasson. När det självklara karriärvalet visar sig vara taget av flera andra personer med samma affärsidé skulle nog många av oss ge upp och helt slå in på annan väg. Det gäller dock inte för Ulrika som gjort en internationell karriär genom att dressera renar. Ullis och renen Rudolf är idag smått världsunika inom sin gebit och har huvudroller i flertalet internationella filminslag. Att från Kluk i Jämtland ha världen som arbetsfält är mer än en utmaning – det är århundradets möjlighet!

12.00 Nätverkslunch och inspiration om LinkedIn

13.00-15.30 Network sessions
Nätverkande i mindre grupper där ni får möjlighet att berätta om
vilka ni är och vilka affärskontakter ni söker.

20160403_gostafries_dsc4321Mid Scandinavian Tour 2020 Johan Sares och Guri Hetland från Svenska och Norska skidförbundet.
Efter VM-vintern 2019 är det inte över. I februari 2020 står vi som värd för ännu en helt ny internationell stortävling på längdåkarnas världscuptour. Världseliten på längdskidor tävlar i Östersund, Åre och Meråker med avslutning i Trondheim. Ett unikt samarbete mellan Sverige och Norge där nya affärskontakter med kontinenten skapas.

Network sessions fortsätter

15.30 Avslut av Business Beyond Borders och möjlighet att gå på guidad visning av Nationalarenan

16.30- 21.00 VIP WCR Lounge 2019 Välkomna att fortsätta och mingla med övriga gäster i WCR Lounge 2019. En VIP-upplevelse där du har inträde till tävlingarna, bjuds på mat, dryck och kommer närmare sporten än övriga. Uppsnack och intervjuer med vår värd sker en timma före start.

17.15 Start Damernas Distans

Just B at 3B!

BBB Loggor